Onze kandidaten

Bij ons vindt u ze wel

Onze kandidaten zorgen voor continuïteit op uw werkvloer. Of het nu gaat om schoonmakers, orderpikkers, bouwpersoneel, tuinbouwmedewerkers of schaarse technisch specialisten. Bij Excellence @work vindt u de juiste mensen voor de klus.

Naast Nederlandse kandidaten, is onze database gevuld met medewerkers uit o.a. Moldavië, Polen en Roemenië. Met name voor de schaarse beroepen bieden wij gespecialiseerde Oost-Europese vakkrachten aan.

Wij zijn  gespecialiseerd in uitzendwerk in de branches Agrarisch, Productie & Logistiek.

Screening voor excellente kandidaten

Alle kandidaten worden door onze medewerkers nauwkeurig geselecteerd. Hier besteden wij extra aandacht aan. Want zonder betrouwbaar personeel kunnen wij u niet de kwaliteit bieden waar wij voor staan. Zo houden wij onze medewerkers voor de lange termijn bij ons.

Tevreden kandidaten presteren beter

Wij staan voor een goede behandeling van al onze medewerkers. Wij geloven dat tevreden medewerkers, extra gemotiveerd zijn. Tevreden zijn draait om meer dan beloning alleen. We kijken goed naar wat onze medewerkers individueel nodig hebben. Zo begeleiden wij onze buitenlandse medewerkers met bijvoorbeeld vertalingen, huisvesting, zorgverzekering of huisartsbezoeken. Daarnaast krijgen al onze medewerkers de mogelijkheid om door te groeien bij ons intern opleidingscentrum.

INTERESSE?

Leen betrouwbaar personeel in op de manier die bij u past. Met gunstige voorwaarden voor u én voor onze kandidaten. Wacht niet langer en maak kennis met onze dienstverlening.